Photobucket
Everyday Is A Beautiful Day
click on the dropdown menu to navigate through this blog

lucas till
Monday, April 16, 2012 ★ 10:38 PM │ (0) angels
Assalamualaikum semua, bertemu lagi kita ye
hahaha . perasan macam la ramai yang baca blog kite ney
hiw hiw :)
okay. seperti yang tertera tajuk di atas nuh
atas . dan atas lagi tu . ala tajuk yang besaq tu la
haaa. nampak dah kan LUCAS TILL
mesti ramai yang tak kenal dan mungkin ada ramai jugak la yang kenal
Beliau tu orang yang aku minat . which is hensem la buat aku
comel . dan bagai-bagai lagi . yang penting dia ada lesung pipit
alahai . bila senyum ja terserlah kehensemannya haa !
tudia. aku yang over excited
sorri naa :)
mula aku kenal dan tahu dia tu Lucas Till bila aku tengok cite
 Spy  Next Door tu la
kemunculan cewahh! . penampilan mamat nie sat je
time nak last-last dan time yang lawan-lawan tu
dan terpegun la aku pon . hehe :D
aku tunggu punya tunggu sebab aku rasa cam besa tengok muka dia 
dan lelama aku baru sedaq yang dia tu mamat yang berlakaon dengan
Miley Cyrus lam citer Hanah Montana
laaa. kat situ lagi double triple hensem beb
mana taknya dengan gaya koboinya . awww
dan dia ada jugak berlakon dalam Battle Los Angeles
ala citer yang dia jadik askar tu la . lawan dengan alien
alolo. semartnya dia . U__U
hehehee

So sebab banyak sangat bercerita nie
aku pon wish la dapat mamat yang hensem macam dia nie
untuk jadi pakwe aku . hiw hiw . angan ja sumer tuu
btw nie lah mamatnya Lucas Till <3








*kan aku dah cakap , hensem kan . manis ja dia neh. Haa terpegun lewtew :D

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Mind Intro

Assalamualaikum,hi peeps,I am Naema Naadia Jamaludin and this is my blog, it's mine. Saya dah berpunya dan boyfie saya bernama Mohammad Ismadi Bin Mat Isa and the world must know that I LOVE HIM sooooo much :)Saya sekarang berada di Bintulu,Sarawak sebab kerja kat sini kat Hospital Bintulu. Almost 1 years at Peadiatric Ward. Okay peeps , that alls for intro .Do add and follow me to know more :)Thanks !
Scream Here!
leave your message here and I'll pay you a visit later

Lovely Days
"You are my day and your love is my life."

Pada suatu pagi di satu sekolah menengah, ada seorang pelajar bertanya pada seorang guru yang sedang mengajar. Ketika itu, guru tersebut sedang menyentuh mengenai kasih dan sayang secara am. Dialog di antara pelajar dan guru tersebut berbunyi begini :
PELAJAR : Cikgu, macam mana kita nak pilih seseorang yang terbaik sebagai orang paling kita sayang?. Macam mana juga kasih sayang itu nak berkekalan?
CIKGU : Oh, awak nak tahu ke?.Emmm…baiklah, sekarang kamu buat apa yang saya suruh. Ikut je ye…mungkin kamu akan dapat apa jawapannya.
PELAJAR : Baiklah…apa yang saya harus buat?
CIKGU : Kamu pergi ke padang sekolah yang berada di luar kelas sekarang juga. Kamu berjalan di atas rumput di situ dan sambil memandang rumput di depan kamu, pilih mana yang PALING cantik tanpa menoleh ke belakang lagi walaupun sekali. Dan kamu petiklah rumput yang PALING cantik yang berada di depan kamu tersebut dan selepas itu bawa balik ke kelas.
PELAJAR : Ok. Saya pergi sekarang dan buat apa yang cikgu suruh.
Apabila pelajar tersebut balik semula ke kelas, tiada pun rumput yang berada di tangannya. Maka cikgu pun bertanya kepada pelajar tersebut.
CIKGU : Mana rumput yang cikgu suruh petik?
PELAJAR : Oh, tadi saya berjalan di atas rumput dan sambil memandang rumput yang berada di situ, saya carilah rumput yang paling cantik. Memang ada banyak yang cantik tapi cikgu kata petik yang paling cantik maka saya pun terus berjalan ke depan sambil mencari yang paling cantik tanpa menoleh ke belakang lagi. Tapi sampai di penghujung padang, saya tak jumpa pun yang paling cantik. Mungkin ada di antara yang di belakang saya sebelum itu tapi dah cikgu cakap tak boleh menoleh ke belakang semula, jadi tiadalah rumput yang saya boleh petik.
CIKGU: Ya, itulah jawapannya. Maknanya, apabila kita telah berjumpa dengan seseorang yang kita sayang, janganlah kita hendak mencari lagi yang lebih baik daripada itu. Kita patut hargai orang yang berada di depan kita sebaik-baiknya. Janganlah kita menoleh ke belakang lagi kerana yang berlaku tetap dah berlaku. Dan semoga yang berlalu tidak lagi berulang. Jika kita berselisih faham dengan orang yang kita sayang itu, kita boleh perbetulkan keadaan dan cuba teruskan perhubungan tersebut walaupun banyak perkara yang menggugat perhubungan tersebut. Dan ingatlah orang yang kita sayang itulah kita jumpa paling cantik dan paling baik pada MULANYA walaupun nak ikutkan banyak lagi yang cantik dan baik seperti rumput tadi. KECUALILAH jika perhubungan tersebut tak boleh diselamatkan lagi, maka barulah kita mulakan sekali lagi. Maka sayangilah orang yang berada di depan kita dengan tulus dan ikhlas.
LOVE IS UNIQUE :D

Facebook Naema Na'dia Jamaludin
lucas till
Monday, April 16, 2012 ★ 10:38 PM │ (0) angels
Assalamualaikum semua, bertemu lagi kita ye
hahaha . perasan macam la ramai yang baca blog kite ney
hiw hiw :)
okay. seperti yang tertera tajuk di atas nuh
atas . dan atas lagi tu . ala tajuk yang besaq tu la
haaa. nampak dah kan LUCAS TILL
mesti ramai yang tak kenal dan mungkin ada ramai jugak la yang kenal
Beliau tu orang yang aku minat . which is hensem la buat aku
comel . dan bagai-bagai lagi . yang penting dia ada lesung pipit
alahai . bila senyum ja terserlah kehensemannya haa !
tudia. aku yang over excited
sorri naa :)
mula aku kenal dan tahu dia tu Lucas Till bila aku tengok cite
 Spy  Next Door tu la
kemunculan cewahh! . penampilan mamat nie sat je
time nak last-last dan time yang lawan-lawan tu
dan terpegun la aku pon . hehe :D
aku tunggu punya tunggu sebab aku rasa cam besa tengok muka dia 
dan lelama aku baru sedaq yang dia tu mamat yang berlakaon dengan
Miley Cyrus lam citer Hanah Montana
laaa. kat situ lagi double triple hensem beb
mana taknya dengan gaya koboinya . awww
dan dia ada jugak berlakon dalam Battle Los Angeles
ala citer yang dia jadik askar tu la . lawan dengan alien
alolo. semartnya dia . U__U
hehehee

So sebab banyak sangat bercerita nie
aku pon wish la dapat mamat yang hensem macam dia nie
untuk jadi pakwe aku . hiw hiw . angan ja sumer tuu
btw nie lah mamatnya Lucas Till <3








*kan aku dah cakap , hensem kan . manis ja dia neh. Haa terpegun lewtew :D

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pink Bow Tie