Photobucket
Everyday Is A Beautiful Day
click on the dropdown menu to navigate through this blog

i wish
Friday, January 6, 2012 ★ 4:48 PM │ (0) angels

Cha Dae-Woong  accidentally releases a gumiho, a legendary fox with nine tails who was trapped inside of a painting. He does this by adding nine tails to the fox. The gumiho wanted to be human before, but was not able to fulfill the requirement of finding a husband, because a rumor was spread claiming that she eats the livers of humans. During their first encounter, Dae-woong experiences a life-threatening fall, and the gumiho saves his life by giving him her fox marble . Later on, Dae-Woong wakes up and meets a pretty girl, not knowing that she is the gumiho that he released. When Dae-woong finds out about what he did, he must try to keep her happy and hide the fact that she is a gumiho from everyone. However, because Dae Woong has gumiho's bead that saved his life, he has no choice but to let her stay with him.

As the story goes on, the legendary gumiho, later called Miho, wants to be human. Miho  is informed by a veterinarian named Park Dong Joo (who is half human, half monster) that in order to fully transform into a human, she must drink human blood and give a human her fox marble so that he keeps the fox-marble in his body for a full 100 days. Moreover, Dae Woong will not be able to date anyone else but Mi Ho within the 100 days. However, Dong Joo does not tell Miho that, after the 100 days pass, in order for her to become human, Dae-woong must die. Trouble brews when Miho and Dae-woong eventually fall in love.

*best laa citer nie . dan kami sedang menontonnya :D aww.. I wish I can get one


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Mind Intro

Assalamualaikum,hi peeps,I am Naema Naadia Jamaludin and this is my blog, it's mine. Saya dah berpunya dan boyfie saya bernama Mohammad Ismadi Bin Mat Isa and the world must know that I LOVE HIM sooooo much :)Saya sekarang berada di Bintulu,Sarawak sebab kerja kat sini kat Hospital Bintulu. Almost 1 years at Peadiatric Ward. Okay peeps , that alls for intro .Do add and follow me to know more :)Thanks !
Scream Here!
leave your message here and I'll pay you a visit later

Lovely Days
"You are my day and your love is my life."

Pada suatu pagi di satu sekolah menengah, ada seorang pelajar bertanya pada seorang guru yang sedang mengajar. Ketika itu, guru tersebut sedang menyentuh mengenai kasih dan sayang secara am. Dialog di antara pelajar dan guru tersebut berbunyi begini :
PELAJAR : Cikgu, macam mana kita nak pilih seseorang yang terbaik sebagai orang paling kita sayang?. Macam mana juga kasih sayang itu nak berkekalan?
CIKGU : Oh, awak nak tahu ke?.Emmm…baiklah, sekarang kamu buat apa yang saya suruh. Ikut je ye…mungkin kamu akan dapat apa jawapannya.
PELAJAR : Baiklah…apa yang saya harus buat?
CIKGU : Kamu pergi ke padang sekolah yang berada di luar kelas sekarang juga. Kamu berjalan di atas rumput di situ dan sambil memandang rumput di depan kamu, pilih mana yang PALING cantik tanpa menoleh ke belakang lagi walaupun sekali. Dan kamu petiklah rumput yang PALING cantik yang berada di depan kamu tersebut dan selepas itu bawa balik ke kelas.
PELAJAR : Ok. Saya pergi sekarang dan buat apa yang cikgu suruh.
Apabila pelajar tersebut balik semula ke kelas, tiada pun rumput yang berada di tangannya. Maka cikgu pun bertanya kepada pelajar tersebut.
CIKGU : Mana rumput yang cikgu suruh petik?
PELAJAR : Oh, tadi saya berjalan di atas rumput dan sambil memandang rumput yang berada di situ, saya carilah rumput yang paling cantik. Memang ada banyak yang cantik tapi cikgu kata petik yang paling cantik maka saya pun terus berjalan ke depan sambil mencari yang paling cantik tanpa menoleh ke belakang lagi. Tapi sampai di penghujung padang, saya tak jumpa pun yang paling cantik. Mungkin ada di antara yang di belakang saya sebelum itu tapi dah cikgu cakap tak boleh menoleh ke belakang semula, jadi tiadalah rumput yang saya boleh petik.
CIKGU: Ya, itulah jawapannya. Maknanya, apabila kita telah berjumpa dengan seseorang yang kita sayang, janganlah kita hendak mencari lagi yang lebih baik daripada itu. Kita patut hargai orang yang berada di depan kita sebaik-baiknya. Janganlah kita menoleh ke belakang lagi kerana yang berlaku tetap dah berlaku. Dan semoga yang berlalu tidak lagi berulang. Jika kita berselisih faham dengan orang yang kita sayang itu, kita boleh perbetulkan keadaan dan cuba teruskan perhubungan tersebut walaupun banyak perkara yang menggugat perhubungan tersebut. Dan ingatlah orang yang kita sayang itulah kita jumpa paling cantik dan paling baik pada MULANYA walaupun nak ikutkan banyak lagi yang cantik dan baik seperti rumput tadi. KECUALILAH jika perhubungan tersebut tak boleh diselamatkan lagi, maka barulah kita mulakan sekali lagi. Maka sayangilah orang yang berada di depan kita dengan tulus dan ikhlas.
LOVE IS UNIQUE :D

Facebook Naema Na'dia Jamaludin
i wish
Friday, January 6, 2012 ★ 4:48 PM │ (0) angels

Cha Dae-Woong  accidentally releases a gumiho, a legendary fox with nine tails who was trapped inside of a painting. He does this by adding nine tails to the fox. The gumiho wanted to be human before, but was not able to fulfill the requirement of finding a husband, because a rumor was spread claiming that she eats the livers of humans. During their first encounter, Dae-woong experiences a life-threatening fall, and the gumiho saves his life by giving him her fox marble . Later on, Dae-Woong wakes up and meets a pretty girl, not knowing that she is the gumiho that he released. When Dae-woong finds out about what he did, he must try to keep her happy and hide the fact that she is a gumiho from everyone. However, because Dae Woong has gumiho's bead that saved his life, he has no choice but to let her stay with him.

As the story goes on, the legendary gumiho, later called Miho, wants to be human. Miho  is informed by a veterinarian named Park Dong Joo (who is half human, half monster) that in order to fully transform into a human, she must drink human blood and give a human her fox marble so that he keeps the fox-marble in his body for a full 100 days. Moreover, Dae Woong will not be able to date anyone else but Mi Ho within the 100 days. However, Dong Joo does not tell Miho that, after the 100 days pass, in order for her to become human, Dae-woong must die. Trouble brews when Miho and Dae-woong eventually fall in love.

*best laa citer nie . dan kami sedang menontonnya :D aww.. I wish I can get one


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pink Bow Tie